Etiket Sonuçları: DENEME SINAVI

Geçen yıllarda deneme sınavlarında kendi sınıf düzeylerinde 1. Olan öğrencilere hediye çeki verdiğimiz uygulama bu yılda devam ediyor..

04.12.2018 tarihinde yapılan sınavımızda dereceye giren öğrenciler ;

5. Sınıflardan Ebrar Rana OK,
6. Sınıflardan Saliha Naz YILDIZ,
7. Sınıflardan Yaren TİNAZ
8. Sınıflardan Enver YILDIZ´a hediye çekleri Müdür yardımcımız Gülşah VURAL tarafından, belgeleri Türkçe öğretmenimiz Merve BULDU tarafından verilmiştir.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz.

Kas

5.sınıflardan Ebrar Rana OK, 6 sınıflardan İrem ELMALI, 7. Sınıflardan Şevval YILDIZ, 8.sınıflardan Enver YILDIZ, hediye çeklerini müdür yardımcımız Gülşah VURAL´ın elinden almıştır.

Öğrencilerimizi birkez daha tebrik ediyor başarılarının katlanarak artmasını temenni ediyoruz

Kas

Ekim ayında gerçekleştirdiğimiz 1. Deneme sınavımızda sınıf seviyelerinde dereceye giren  öğrencilere düzenlenen tören ile belgeleri verildi.

Öğrencilerimiz belgelerini okul müdürümüz sn. Hüseyin ÇELEBİ´nin elinden aldılar.

Öğrencilerimizi  tebrik ediyor, başarılarının katlanarak artmasını diliyoruz.

Ekm

Öğrencilerimizin büyük bir heyecan ve sabırsızlıkla bekledikleri, Deneme sınavımızın 1. sini gerçekleştirdik.5.6.7. ve 8. sınıf seviyelerinde büyük katılım ile gerçekleşen öğrencilerimizi değişen sınav sistemine hazırlaması ve okul derslerindeki başarılarının artması açısından önemli olan  deneme sınavımız bundan sonraki aylarda da devam edecektir.