Etiket Sonuçları: SPORTİF ETKİNLİK

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Edirne de  düzenlenen Minikler ve Yıldızlar  Türkiye Şampiyonası hazırlık müsabakalarında, Judo dalında 6. Sınıf öğrencimiz Ecrin PAKYILDIZ´ ın 2. Olmasının ardından ;

29 kasım - 2 aralık tarihlerinde halter dalında Ankarada düzenlenen  U15 ve yıldız kızlar  Türkiye şampiyonasında 8.sınıf öğrencimiz Sümeyye ÇEKİÇ  Türkiye  3.sü olmuştur.

Düzenlenen tören ile müdür yardımcımız Gülşah VURAL tarafından öğrencilerimize madalyaları ve hediyeleri verilmiştir.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının katlanarak artmasını temenni ediyoruz .

Kas

2018-2019 eğitim öğretim yılı Okul sporları faaliyet programında yer alan Ocak ayında başlayacak olan yıldız kızlar futbol müsabakaları için kız futbol takımımız madalya kazanmak çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Kas

İlçemizde düzenlenen futbol turnuvasında 2. lik elde eden takımımıza okulumuzda düzenlenen törenle madalyaları müdür yardımcımız Gülşah VURAL tarafından verildi. Öğrencilerimiz kupalarını da beden eğitimi öğretmenimiz Kayhan SERİN´in elinden aldı.

Kas

İlçemizde düzenlenen Ortaokullar arası futbol turnuvasında okulumuz 2. Olmuştur.

Takımımız kupalarını ilçe milli eğitim müdürümüz sn. Abdullah YURTTAŞ´ın elinden almıştır.

İlçemiz kaymakamı sn Rumeysa Sena KURT öğrencilerimizi tebrik etmiştir.

Bizde öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Kayhan SERİN´i tebrik ediyoruz. Başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

Kas

Beden eğitimi öğretmenimiz Kayhan SERİN tarafından çalıştırılan öğrencilerimiz, ilçemizde düzenlenen futbol turnuvasında okul futbol takımımız grup müsabakalarından çıkarak yarı finale katılmaya hak kazanmıştır

Kas

okulumuzda 2017 2018 egitim ogretim yilinda gorev yapan beden eğitimi ogretmeni fatma kilic tarafindan yurutulen cocuk atletizmi kursu katilim belgeleri torenle dağıtıldı.