DÜZCE / ÇİLİMLİ - İbrahim Hoşver Ortaokulu

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Eyl

İLÇEMİZ ÇARŞI MERKEZİNDE DEVAM EDEN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI NEDENİYLE.ÖĞRENCİVE VELİLERİMİZİN GÜVENLİĞİ İÇİN OKULUMUZUN GÜNEY KAPILARI KAPATILMIŞ OLUP; GİRİŞ ÇIKIŞLAR DOĞU(SPOR SALONU YANI) KAPILARINDAN YAPILACAKTIR.RESMİ TAŞIMALI VE ÖZEL SERVİSLERİN DURAKLARI EKLİ TABLODAKİ GİBİDİR.

10 KASIM ATATÜRKÜ ANMA HAFTASI

May

Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Öğrencilerimizin büyük bir heyecan ve sabırsızlıkla bekledikleri bilim Şenliğinde öğrencilerimiz çok eğlenceli bir gün geçirdi yarışmaların çekilişlerin yapıldığı ve öğrencilerin binbir emekle hazırladıkları projelerin sergilendiği bu günde emeklerini esirgemeyen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

8A ve 8B sınıflarımız öğretmenleri ile birlikte iftar yemeğinde buluştular

May

6 / B sınıfı öğretmen, öğrenci vevelileri ile birlikte yapılan iftarımızdan kareler

May

İlçemizde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlenen turnuvalarda voleybol takımımız final maçında Yenivakıf ortaokulu ile karşılaşmıştır.Karşılaşmayı 2-1 kazanarak içe 1.si olmuştur

Öğrencilerimiz madalyave kupalarını Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü sn. Gülay ERCAN´ın elinden almışlardır

Öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Kayhan SERİN´i tebrik ediyor başarılarının katlanarak artmasını diliyoruz.

May

eTwinning günü kapsamında6A sınıfı öğrencileri  ´eTwinning Nedir?´ temalı pano çalışması hazırladılar.

May

6-A sınıfı öğrencileri annelerine erken Anneler Günü sürprizi yaptılar. Tüm annelerin katıldığı programda öğrenciler ve anneleri arasında duygusal anlar yaşandı.  Bizlerde bu vesile olarak Tüm annelerin  gününü kutluyoruz

Nis

Ülke ve il düzeyinde yapılan sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerde derece alan öğrencilerimiz ilçe kaymakamlığımızın düzenlemiş olduğu piknik programına katılarak gönüllerince eğlendiler.

Programın düzenlenmesinde başta ilçe kaymakamımız sn. Rumeysa Sena KURT olmak üzere tüm protokol üyelerine öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda da hazırlanan gösteriler ile coşkulu bir şekilde kutlandı.

Nis

Beden eğitimi öğretmenimiz Kayhan SERİN´in düzenlediği futbol turnuvasında 5.ve 6. Sınıfların şampiyonu 6-B sınıfı, 7. Ve 8. Sınıfların şampiyonu 7-C sınıfı oldu.

En centilmen oyuncu olarak 8. Sınıflardan Enver YILDIZ´a, gol kralı olarak ta 6. Sınıflardan Abdullah Rohat KISA´ya madalyaları okul idarecilerimiz  tarafından verilmiştir.

İl 4.sü olan  okul futbol takımımız okulumuza kupa kazandırarak  törende kupalarını kaldırmışlardır

Nis

Okulumuzda düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvası bugün hava muhalefetinden dolayı spor salonunda yapılan final müsabakaları ile sona ermiştir. Şampiyon olan sınıflara madalyaları cuma günü törende verilecektir.

Nis

İlimiz genelindeki Ortaokulların katıldığı Özel Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin düzenlemiş olduğu Futbol turnuvasında okulumuz Futbol takımı 4.lük elde etmiştir.  Beden eğitimi öğretmenimizi ve öğrencilerimizi  tebrik ederiz. başarılarının katlanarak artmasını diliyoruz.