Ekm

2017 -2018 Eğitim öğretim yılında okulumuz Fen bilgisi öğretmeni Bilge ŞAHİN koordinatörlüğünde gerçekleştirilen tübitak bilim şenliğinde, proje çalışmalarında yer alan öğretmen ve öğrencilere Tübitak tarafından gönderilen belgeler düzenlenen tören ile verildi.

Ekm

Fen bilgisi öğretmenimiz Bilge ŞAHİN koordinatörlüğünde her ay kız öğrencilerimize yönelik yapılması planlanan kişisel bakım ve ergenlik dönemi ekim ayı toplantısı yapıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin demokrasi ile güçlendirilmesi; öğrencilerimizde yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, hoş görü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, kendi kültürünü özümsemiş, millî ve manevî değerlere bağlı, evrensel değerleri benimseyen nesillerin yetiştirilmesi; öğrencilere seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması; katılımcı olma, iletişim kurabilme, demokratik liderliği benimseyebilme ve kamuoyu oluşturabilme becerilerinin kazandırılması amaçlanan okul öğrenci meclisi seçimlerini Rehber öğretmenimiz Rüstem NEDİM  önderliğinde gerçekleştirdik.

Yapılan seçim sonucunda 8. sınıf öğrencimiz Utku YEŞİL, ibrahim hoşver ortaokulu öğrenci meclis başkanı seçilmiştir.

Haz

2017-2018 Eğitim öğretim yılında; Deneme sınavlarında , sosyal ve sportif alanlarda başarı göstererek il ve ilçe genelinde dereceye giren öğrencilerimize karne töreni öncesinde ödülleri takdim edildi.

Mrt

İlçe kaymakamımız s-Sn. mahmut ŞENER tarafından okulumuzda yenilenen (ilkokul ve ortaokul özel eğitim sınıfı) ve okulumuza bu yıl kazandırılan ( zeka oyunları odası ve bilişim teknolojileri sınıfı) birimlerin açılışı yapıldı. sınıfların oluşturulmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz

Mrt

DEPREM HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ SİVİL SAVUNMA KULÜBÜ TARAFINDAN OKULUMUZA DAVET EDİLEN DÜZCE AFAD MÜDÜRLÜĞÜNCE ORGANİZE EDİLEN ´´HAZIR MISIN HAYAT´´ İSİMLİ TİYATRO OYUNU ÖĞRENCİLERİMİZE GÖSTERİLDİ. ÖĞRENCİLERİMİZDE DEPREM İLE İLGİLİ OLARAK FARKINDALIK YARATAN BU ÇALIŞMADAN ÖTÜRÜ KULÜP ÖĞRETMENİMİZE VE DÜZCE AFAD MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR EDERİZ...